Вести

Previous Next

Трошковни центри

Книћански Дом здравља пример другима...

 

Дом здравља „Даница и Коста Шамановић“ у Книћу, као једна од установа пилот пројекта Министарства здравља за унапређење финансирања примарне здравствене заштите, послужио је као узор многим здравственим установама ван Шумадијског округа. Њихове колеге из Деспотовца, Варварина, Смедерева и многих других установа из Србије, приликом боравка у Дому здравља, или путем телефонских и онлајн консултација, по узору на рад и стручна решења из книћанског Дома здравља, савладали су израду месечних извештаја трошковних центара.
Прошле године само учесници пилот пројекта, а ове све здравствене установе, у обавези су да контролишу ефикасност и ефективност свих служби. Прати се број посета код изабраног лекара и утрошак рада и материјала у оквиру сваке посете. Циљ је да се установе месечни трошкови и приходи здравствених установа, то јест цене услуга и добара које се користе у здравственим установама приликом пружања примарне здравствене заштите.

НАШИ ПАРТНЕРИ

Ministarstvo zdravlja
RFZO
IZJZKG
Moj doktor
Opstina Knic
apotekakg
dzkg
kc kg

Дом здравља обавља здравствену делатност на примарном нивоу која обухвата заштиту и унапређење здравља, спречавање и рано откривање болети, лечење, рехабилитацију болесних и повређених, превентивну здравствену заштиту.

info@dzknic.rs

+381 34 510 107

Кнић бб. - Србија

Најновије вести

© 2020 Дом здравља Кнић. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs