Aktuelno

LEKAR NA SELU - BRNJICA, DUBRAVA, ZABOJNICA

U okviru akcije "Lekar na selu", 03.10.2017. godine organizovani su lekarski pregledi pacijenata u selima Brnjica, Dubrava i Zabojnica. Zainteresovanim meštanima rađeno je merenje nivoa šećera u krvi, krvnog pritiska kao i EKG i auskultatorni pregledi. Pravo na ovu vrstu pregleda imaju svi zainteresovani bez obzira na ažurnost zdravstvenih isprava.

Akcija se nastavlja i u narednom periodu.

slike 118

slike 116

slike 117

slike 119

LEKAR NA SELU - KONJUŠA, BEČEVICA

24.05.2017. godine, lekari Doma zdravlja "Danica i Kosta Šamanović", sproveli su u delo akciju "Lekar na selu", posetom gornjogružanskim selima Konjuša i Bečevica. Kao i u prethodnim slučajevima odziv zainteresovanih korisnika usluga je bio veliki.

Akcija se nastavlja i dalje obilaskom gružanskih sela...

img 2877

img 2878

img 2879

RODNO ZASNOVANO NASILJE

Odgovor zdravstvenog sektora na rodno zasnovano nasilje -SEMINAR ARANĐELOVAC

ar1

ar2

daca

LEKAR NA SELU - KNEŽEVAC

U okviru akcije "Lekar na selu", 16.05.2015. godine organizovani su lekarski pregledi pacijenata u selu Kneževac. Meštanima je rađeno merenje nivoa šećera u krvi, krvnog pritiska kao i EKG i auskultatorni pregledi. Pravo na ovu vrstu pregleda imaju svi zainteresovani bez obzira na ažurnost zdravstvenih isprava.

img 2853

img 2854

img 2852

LEKAR NA SELU - BARE I KIKOJEVAC

Po treći put, lekari Doma zdravlja "Danica i Kosta Šamanović", sproveli su u delo akciju "Lekar na selu", posetom gornjogružanskim selima Bare i Kikojevac. Kao i u prethodnim slučajevima odziv zainteresovanih korisnika usluga je bio veliki.

Akcija se nastavlja 16. maja posetom selu Kneževac (Dom kulture od 9-11h)

kikojevac

bare

bare1

LEKAR NA SELU - GUBEREVAC I LESKOVAC

Uspešna realizacija akcije "Lekar na selu", nastavljena je 25.04.2015. godine organizovanjem lekarskih pregleda pacijenata u mestima Guberevac i Leskovac. U okviru pregleda meštanima je rađeno merenje nivoa šećera u krvi, krvnog pritiska kao i EKG i auskultatorni pregledi. Kao i inače u toku ove akcije, pravo na preglede imali su svi zainteresovani bez obzira na ažurnost zdravstvenih isprava.

guberevac

leskovac 11

guberevac 11

guberevac22

Strana 1 od 5

NALAZITE SE NA STRANI: Aktuelno